BURDUR / MERKEZ - Burdur Güzel Sanatlar Lisesi

Burdur Güzel Sanatlar Lisesi

Okul 0 248 233 60 80................................ Pansiyon 0 248 212 32 67
Adres
Özgür Mah. ŞEHİT RIZA ÇEVİK CADDESİ 1 BİNA KODU 43136128 POSTA KODU 15200 Merkez / Burdur
Vizyon
Geleneksel sanatımızla evrensel sanatı bütünleştirerek, bölgemizde sanatın ve başarının adresi olmak.
Misyon
Okulumuzun bir sanat, kültür ve eğitim merkezi durumuna gelmesini ve bu alanda evrensel sanatın gelişimine katkıda bulunmasını; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen, çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, sanat eğitimi ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilmelerini ve var olmayan yeni biçimler, yeni ilişkiler ortaya çıkarabilen bireyler olarak yetişmelerine olanak tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Doğal Gaz
Yerleşim Yeri
Okulumuz Burdur Lisesi ve Burdur Spor Lisesi ile aynı bölgede yer almaktadır. Hüsnü Bayer Spor Salonuna bitişiktir. Eski otogar yanındadır
İl Merkezinde yer almaktadır.