BURDUR / MERKEZ - Burdur Güzel Sanatlar Lisesi

Mrt

Bu projemiz ile öğrencilerimizin kendi yaşadıkları yörenin kültürünü tanıması diğer yerlerde yaşayan akranlarıyla etkileşime girerek kendi yörelerinin kültürünün tanıtılmasıda rol almak ve diğer ülkelerin kültürlerini tanımasını sağlamak amaçlanmaktadır.

Burdur Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünden anlamlı proje

Okulumuz Burdur Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğretmenleri 8. Sınıf öğrencilerini yetenek taramasından geçirecekleri projelerini uygulamaya geçirdiler. İşte detaylar…

Mrt

Okulumuz pansiyonuna ait binamızın tabelaları yenilendi.

Mrt

İş güvenliği ve sağlığı iyileştirme kapsamında merdiven boşluklarına güvenlik filesi uygulaması yapıldı

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilecektirildi. 1 Mart 2023 Öğretmen ve öğrencilerimiz çalınan Siren sonrasında toplanma alanında toplandılar. Öğretmen ve öğrencilerimize tatbikat sonrasında bilgi verildi.

Kas

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI,SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Kas

10 Kasım ATATÜRK'Ü Anma Programı için okulumuz öğretmen ve öğrencileri Makü Konferans ve Sergi Salonu Fuaye alanında Resim Sergisi açmıştır.

Bu sergide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl  etkinlikleri kapsamında okulumuz müzik öğretmenleri ve öğrencileri Necip Fazıl Kısakürek konferans Salonunda mini bir konser vermiştir.

Bu Konserde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Yıl sonu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Vali Yardımcımız İbrahim ÖZKAN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin KAKIRMAN , Şube Müdürlerim, Sendika temsilcilerimiz, Okul Müdürlerim,Velilerimiz ve misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz.
               Yıl sonu etkinliğimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Nesrin KAKIRMAN, Şube Müdürlerimiz Selim ÇELİK , Alaaddin KARABOĞA ve okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte huzurevi ziyareti gerçekleştirdik.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

18MartÇanakkaleZaferi'mizin 106. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Karamanlı Cumhuriyet Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Kök değerler projesi kapsamında dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Recep NALCI tarafından ödüllendirildi.

Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul  Müdürümüz Recep NALCI  "Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diyerek ifade etti.

Okul  Müdürümüz RecepNALCI  programa katılan kadın personele günün anısına karanfil hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Mrt

Milli Mücadele'nin Lideri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burdur'a gelişinin (6 ve 12 Mart 1930) 93'üncü yıl dönümünü kutladık.